Bağatar; "Yalova halkının memnun olmayacağı hiçbir şeyin yapılmasına izin vermeyiz"
Bağatar; "Yalova halkının memnun olmayacağı hiçbir şeyin yapılmasına izin vermeyiz", başlıklı haberin detayında; Yalova Lisesi Eğitim Vakfı ve Yalova Lisesi Mezunları Derneği yöneticileri, AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar'ı ziyaret etti.
Ziyarette yıkımı gerçekleştirilen Yalova Lisesi ile ilgili son durum masaya yatırıldı. Yeni lise yapımı çalışmaları ile ilgili olarak zemin etüdü faaliyetlerine başlandığı ve en kısa sürede proje onayı yapılarak inşaat yapım ihalesi aşamasına geçileceğini ifade eden Başkan Bağatar, Yalova Lisesinin isminin değişmesinin hiçbir şekilde düşünülmedi. Şehir için son derece büyük bir tarihi öneme sahip olan lisesinin hem isminin hem de kendisinin yaşatılması gayreti içerisindeyiz. İnşallah en kısa sürede Yalova Lisesinin tarihi değerine yakışır bir proje ile okulumuzu yeniden inşa edeceğiz dedi.
Bağatar, kendisinin de Yalova Lisesi mezunu olduğunu ifade ederek, Hemşerilerimizin içi rahat olsun. Yalova halkının memnun olmayacağı hiçbir şeyin yapılmasına izin vermeyiz diye konuştu.Bağatar; Yalova halkının memnun olmayacağı hiçbir şeyin yapılmasına izin vermeyiz başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 16.02.2022 tarihinde POLİTİKA haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. POLİTİKA haberleri kategorisinde yer alan Bağatar; Yalova halkının memnun olmayacağı hiçbir şeyin yapılmasına izin vermeyiz başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)