Babasının cenazesine gitmek için yola çıkan genç kadın, tecavüze uğradı

TAKİP ET

Babasının hayatını kaybettiği haberiyle sarsılan genç kadın, Kanada'da gerçekleşecek cenazeye gitmeden hemen önce tecavüze uğradı. İçeceğine ilaç atıldıktan sonra bayıldığını söyleyen talihsiz kadın, uyandıktan sonra vücudunda morluklar olduğunu dile getirdi.

Reklam
Reklam

Naomi Woodyatt bir kadın babasının cenazesine giderken tecavüze uğradığını İrlanda'da bir radyo programına verdiği röportajda anlattı. Naomi Woodyatt, 2019'un sonuna doğru aldığı kara haberle, babasını kaybettiğini öğrendi. Naomi'nin doğduğu ve ailesinin yaşadığı yer olan Kanada'ya gidip babasının cenazesine katılması gerekiyordu. Ancak Kanada'ya uçmadan önce pasaportuyla ilgili bir sorunu çözmek üzere İrlanda'nın Cork kentinde bulunan evinden Dublin'e gitti. Pasaportuyla ilgili problemin halledilmesini beklerken İrlanda'nın başkenti Dublin'deki bir otelde kaldı.

Naomi, babasını kaybettmenin verdiği üzüntüyle çok sarsıldığını anlattı ve "Haberi duyduğumdan beri üç gündür ağlıyordum." ifadelerini kullandı. Naomi barda otururken yanına bir adam geldi. Naomi ile tanışan adam, iş için ABD'ye gitmek üzere olan bir mühendis olduğunu söyledi. Naomi, adamın temiz giyimli olduğunu anımsadığını anlattı.

Adamın "centilmen ve kibar" biri gibi göründüğünü ancak kendisiyle flört ettiğini anlatan Naomi, adamın kendisine bir bardak içki ısmarladığını anlattı. Adamın ısmarladığı içkiyi içen kadın, ertesi gün daha kendi otel odasına uyandı, ancak oraya nasıl geldiğini anımsamıyordu. Bardaki adamın da otel odasına olduğunu ve üzerini giyinmekte olduğunu gördü. Adam bir şey söylemeden hızlıca odadan ayrıldı.

Gece, içkisine ilaç katılıp bayıltıldığını ve tecavüze uğradığını anlayan kadın, tam anlamıyla dehşete düştü. Kendini sersem hisseden Naomi, acı içindeki vücudunda morluklar ve sigara yanıkları olduğunu fark etti. Mücevherlerinin çalındığını da fark eden Naomi, babasının cenazesine gitmesi gerektiği için hızlıca toparlanarak pasaportunu almaya ve Kanada'ya giden uçağa bindi. Cenazeden sonra polise başvuran kadın, başına gelenleri rapor etti. Kabuslar gördüğünü ve çığlıklarla uyandığını söyleyen Naomi, olayın çözülmesini umuyor.