Baba 7. bölüm izle (son bölüm full) - Baba 7. bölüm full izle - Show TV, YouTube - 29 Mart 2022

TAKİP ET

Baba 7. bölüm. Baba 7. bölüm izle full tek parça. SHOW TV'nin en iddialı dizilerinden olan Baba 7. bölüm, 29 Mart 2022 de son bölümüyle ekranlara geldi. Baba 7. son bölüm de, lhan ve Büşra gittikçe birbirlerine yaklaşırlar. Ancak bu durum her ikisi için de tehlikeli olmaya başlar. Kadir bir yandan Sevil'e kendisini affettirmeye çalışırken diğer yandan holdingdeki krizle uğraşır. Bu süreçte tanışacağı sürpriz isim ise merak konusudur

Reklam
Reklam

Baba 7. bölüm full izle. Baba dizisinin bu akşam (29 Mart 2022) ekrana gelen son bölümünde yine heyecan dorukta. Baba son bölüm de; Emin, Büşra konusunda beklenmedik bir adım atar. Saruhanlı ailesine zarar vermek için Servet’i kullanan İlhan, hiç beklemediği bir cevap alınca en önemli kozunu oynamaya karar verir. Henüz ailesiyle sınavı bitmeyen Emin, sonunda çok büyük bir darbe alır.
 

BABA 7. SON BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

 

BABA 7. BÖLÜM İZLE FULL

Baba 7. bölüm full tek parça izle! lhan ile Büşra’nın sahilde başbaşa vakit geçirdiği sahnede İlhan, Büşra’nın saçına kırdığı tokanın aynısından takıyor. Bu anlarda ikili giderek birbirine yakınlaşınca İlhan, Büşra’yı öpüyor. İlhan ile Büşra arasında aşk kıvılcımları alevlenmeye başlıyor.
 

BABA SON BÖLÜM İZLE FULL

Baba son bölüm full tek parça izle!  Kadir ile annesinin, Büşra hakkında konuşmasının dikkat çektiği tanıtımda Fazilet’in sözleri Kadir’i şaşırtıyor. Büşra ile İlhan giderek daha fazla yakınlaşmaya başlarken, Kadir Saruhanlı ve Elif Paktaş’ın tanışmasının dengeleri nasıl değiştireceği heyecanla bekleniyor. Yaşar gözyaşları içinde Emin’e kardeşini koruyamadığını söylerken, bu anlar Yaşar’ın neler yaşadığına dair merakı artırıyor.

Baba 7. bölüm ve yeni bölümlerini haber16.com'dan takip edebilir. Baba dizisi fragmanlarını güncel olarak sayfamızda bulabilirsiniz. Baba yeni bölümleri her salı akşamı Show TV'de.