Ayvalık'ta denizde yakalan FETÖ üyelerine tutuklama yağdı

TAKİP ET

Ayvalık'ta denizde yakalan FETÖ üyelerine tutuklama yağdı başıklıklı son dakika haberinde; Balıkesir'in Ayvalık ilçesinden botla Yunanistan'ın Midilli Adası'na kaçmaya çalışırken yakalanan Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) şüphelisi 8 kişi ile 2 organizatör, İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki ekipler nezaretinde adliyeye götürülerek yargılandı.

Reklam
Reklam

Duruşma sonrasında, H.B. isimli 1 organizatör ve B.K. isimli 1 FETÖ üyesi Adlı kontrol Kararı ile serbest bırakılırken; FETÖ/PDY üyesi ve Bylock kullanıcısı oldukları belirlenen M.E.V., H.E., Y.D.,M.U.T., F.U.T., A.K., M.N., ve H.E. isimli organizatör tutuklanarak Burhaniye cezaevine gönderildi.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Ayvalık’ta denizde yakalan FETÖ üyelerine tutuklama yağdı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "22.06.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan "Ayvalık’ta denizde yakalan FETÖ üyelerine tutuklama yağdı" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.