Ayvalık'ta 31 düzensiz göçmen kurtarıldı

TAKİP ET

Ayvalık'ta 31 düzensiz göçmen kurtarıldı, başlıklı haberin detayında; Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Yunan Sahil Güvenlik ekipleri tarafından Türk kara sularına geri itilen 31 göçmen kurtarıldı.

Reklam
Reklam

Edinilen bilgiye göre; bir lastik botun Ayvalık açıklarında bulunduğunu tespit eden Sahil Güvenlik ekipleri hemen harekete geçti. Sahil Güvenlik ekibi; Yunanistan’ın Midilli adasına gitmek isterken, Yunan unsurlarınca Türk kara sularına itildiği belirtilen lastik botta bulunan kadın ve çocukların da olduğu 31 göçmenleri kurtardı.

Ayvalık’ın Cunda Adası’ndaki Sahil Güvenlik Komutanlığı’na getirilen göçmenlere yiyecek, giyecek, tıbbi malzeme gibi yardımlarda bulunuldu. 31 göçmenin Balıkesir Göç İdaresi’ne götürüleceği öğrenildi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Ayvalık’ta 31 düzensiz göçmen kurtarıldı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "15.09.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Ayvalık’ta 31 düzensiz göçmen kurtarıldı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.