Aydın Büyükşehir, ilk maçtan mağlubiyetle ayrıldı

TAKİP ET

Aydın Büyükşehir, ilk maçtan mağlubiyetle ayrıldı, başlıklı haberin detayında; Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol takımı AXA Sigorta Kupa Voley'de C grubunun ilk maçında Kuzeyboru'ya 3-0'lık skorla mağlup oldu.

Reklam
Reklam

Sultanlar Ligi’nde Aydın’ı başarı ile temsil eden Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol takımı Kupa Voley’deki ilk maçında Ankara Başkent Spor Salonu’nda Kuzeyboru ile karşılaştı. Rakibine setlerde 15-25, 29-31 ve 23-25’lik skorlarla 3-0 kaybederek ilk maçtan mağlup ayrıldı. Aydın’ın Sultanları, C Grubu’nun ikinci maçında Sarıyer Belediye ile karşılaşacak.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Aydın Büyükşehir, ilk maçtan mağlubiyetle ayrıldı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "28.09.2021" tarihinde "SPOR" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan Aydın Büyükşehir, ilk maçtan mağlubiyetle ayrıldı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.