Aydın Barosu, Başkan Çerçioğlu ile görüştü

TAKİP ET

Aydın Barosu, Başkan Çerçioğlu ile görüştü, başlıklı haberin detayında; Aydın Barosu'nun Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda yeniden başkan seçilen Gökhan Bozkurt, yeni yönetimiyle birlikte Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na ziyarette bulundu.

Reklam
Reklam

Hukuk sisteminin gelişmesinde baroların önemli bir yere sahip olduğunu belirten Başkan Çerçioğlu, Aydın Barosu Başkanı Gökhan Bozkurt ve yeni seçilen yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diyerek, nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Aydın Barosu, Başkan Çerçioğlu ile görüştü" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "14.10.2021" tarihinde "GENEL" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "GENEL" haberleri kategorisinde yer alan Aydın Barosu, Başkan Çerçioğlu ile görüştü başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.