Ayak tenisi turnuvasında ödüller sahiplerini buldu

Ayak tenisi turnuvasında ödüller sahiplerini buldu, başlıklı haberin detayında; Menteşe Belediyesi tarafından düzenlenen ve 20 Takımın 3 hafta süren heyecan dolu karşılaşmalarında takımlar şampiyon olabilmek için kıyasıya mücadele etti. Menteşe Belediyesi'nin Muslihittin Mahallesindeki spor kompleksinde yapılan final müsabakasında şampiyon Aydın Efeleri oldu.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş turnuva sonrası düzenlenen ödül töreninde yaptığı konuşmasında, “Menteşe Belediyesi olarak spora ve sporcuya olan desteklerimize pandemi sürecinde de devam ettik. Pandemi ve alınan sağlık önlemleri kapsamında, sosyal mesafeli spor olması nedeniyle ilkini geçtiğimiz yıl düzenlediğimiz Ayak Tenisi Turnuvasının bu yıl ikincisini düzenledik. Son derece heyecanlı geçen karşılaşmalar, bizim için de güzel ve keyifli geçti. Önemli olan katılım sağlamak ve bu heyecanımıza ortak olmanızdı. Bu nedenle turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkür ediyorum.” dedi.
Menteşe Belediyesi Spor Tesislerindeki final karşılaşmaları sonrası yapılan ödül töreninde turnuvanın şampiyonu Aydın Efeleri’ne yarım altın, turnuva ikincisi Masterlar’a çeyrek altın ve turnuvanın üçüncüsü Real Celona takımına gram altın ödülleri verildi. Turnuvaya katılan tüm takımlara ayrıca katılım belgesi takdim edildi.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Türkiye ve Bursa haberleri, Son dakika haberler, güncel haberler HABER16.COM da.

"Ayak tenisi turnuvasında ödüller sahiplerini buldu" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "09.07.2021" tarihinde "SPOR" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan Ayak tenisi turnuvasında ödüller sahiplerini buldu başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.