Avrupa'da ki Sivaslılardan memleketlerine yardım eli

Avrupa'da ki Sivaslılardan memleketlerine yardım eli, başlıklı haberin detayında; Avrupa'da yaşayan Sivaslılar memleketlerini unutmuyor.

Avrupa Sivaslılar Birliği (ASBİR) Sivas’a olan yardım ve desteklerini aralıksız devam ettiriyor. Genel Başkan Gazi Kılınç ve beraberindekiler geçtiğimiz günlerde Sivas Karahan Bakımevini ziyaret edip, burada misafir edilen 300 kişiye çeşitli hediye taktim etti. Ayrıca kimsesiz 50 çocuğa giysi yardımında bulunularak yemek ikram edildi. Etkinliğe, ASBİR Sivas bölge sorumlu Gökay Yılmaz, Teşkilatlardan sorumlu Tevfik Çömez, İstanbul Bölge Sorumlusu aynı zamanda Türk Halk Müziği sanatçısı Pınar Dağdelen’de katıldı. Dağdelen bakımevi sakinlerine türküler söyleyerek moral verdi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Avrupa’da ki Sivaslılardan memleketlerine yardım eli" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "09.08.2021" tarihinde "HABERDE İNSAN" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "HABERDE İNSAN" haberleri kategorisinde yer alan Avrupa’da ki Sivaslılardan memleketlerine yardım eli başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.