Avcılar'da polisin vurulması olayıyla ilgili 1 kişi tutuklandı

TAKİP ET

Avcılar'da polisin vurulması olayıyla ilgili 1 kişi tutuklandı, başlıklı haberin detayında; Avcılar'da bir polis memurunun yaralandığı olayda gözaltına alınan 2 şahıstan 1'i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Reklam
Reklam

Avcılar Denizköşkler Mahallesi Doktor Sadık Ahmet Caddesi’nde dün akşam saatlerinde uygulama yapan polislerin ‘dur’ ihtarına uymayan bir sürücü kaçmış ve olayda silahlarla ateş açılması sonucu bir polis memuru hafif şekilde yaralanmıştı. Olayın ardından çalışma yapan ekipler F.K. ve B.F.’yi gözaltına almıştı. Emniyette işlemleri yapılan F.K. çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderilirken, B.F. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Avcılar’da polisin vurulması olayıyla ilgili 1 kişi tutuklandı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "15.10.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Avcılar’da polisin vurulması olayıyla ilgili 1 kişi tutuklandı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.