Avcılar'da kedi ve fare kavga etmeden aynı yemeği yedi

TAKİP ET

Avcılar'da kedi ve fare kavga etmeden aynı yemeği yedi, başlıklı haberin detayında; Avcılar'da bir kediyle fare sokakta birbirlerine dokunmadan aynı mısır koçanını yedi. İlginç anı görüntüleyen vatandaş, "Oğlum sen kedisin kendine gel" diyerek şaşkınlığını dile getirdi

Reklam
Reklam

Avcılar Cihangir Mahallesi’nde dün öğle saatlerinde bir kedi ile fare aynı mısır koçanını yedi. Kedi ve farenin birbirine dokunmadan yemek yemediğini gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi. Vatandaşlar cep telefonu kamerası ile o anları kaydederken, bir kadın, "Oğlum sen kedisin kendine gel" diyerek şaşkınlığını dile getirdi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Avcılar’da kedi ve fare kavga etmeden aynı yemeği yedi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "21.09.2021" tarihinde "GENEL" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "GENEL" haberleri kategorisinde yer alan Avcılar’da kedi ve fare kavga etmeden aynı yemeği yedi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.