Av sezonu bitti, denetimler devam edecek

Av sezonu bitti, denetimler devam edecek, başlıklı haberin detayında; 2021-2022 av sezonu Merkez Av Komisyonu Kararı uyarınca ülke genelinde av sezonu sona erdi, denetimler ise devam ediyor.

Antalya Doğa Koruma ve Milli Parklar ekipleri, kentin farklı noktalarında yasa dışı avcılık denetimlerinde bulundu. Av ve yaban hayvanları eş tutma, üreme, yavru büyütme dönemine girdiği için bu dönemde denetimlerin daha fazla önem kazandığı ve avcıların sadece belirtilen tarih aralıklarında av yapmaları gerektiği bildirildi.

Antalya Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Yasa dışı avcılık ile ilgili tüm ihbarlar 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ya da Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğümüze yapılabilir denildi.




Av sezonu bitti, denetimler devam edecek başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 14.03.2022 tarihinde ÇEVRE haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ÇEVRE haberleri kategorisinde yer alan Av sezonu bitti, denetimler devam edecek başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)