Atina'da patlama: 3 yaralı

TAKİP ET

Atina'da patlama: 3 yaralı, başlıklı haberin detayında; Yunanistan'ın başkenti Atina'da bir binada meydana gelen patlamada 3 kişi yaralandı.

Reklam
Reklam

Başkent Atina'da tadilatta bulunan binada bilinmeyen bir nedenle yaşanan patlamada 3 kişi yaralandı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu, diğer 2 kişinin ise solunum problemi yaşadığı öğrenildi. Zeus Tapınağı yakınlarındaki binada meydana gelen patlamada birçok yapı ve araçta da hasar oluştu. Patlamanın gaz sızıntısı nedeniyle yaşanmış olabileceği ihtimali üzerinde durulurken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.




Atina'da patlama: 3 yaralı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 26.01.2022 tarihinde Dünya haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. Dünya haberleri kategorisinde yer alan Atina'da patlama: 3 yaralı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)