Askeri bandodan konser

TAKİP ET

Askeri bandodan konser, başlıklı haberin detayında; Tekirdağ'da 5. Kolordu Bölge Bando Komutanlığı'na bağlı askeri bandonun konseri beğeni topladı.

Reklam
Reklam

Sakarya Meydan Muharebesi Zaferi’nin 100. yılı etkinlikleri kapsamında 5. Kolordu Bölge Bando Komutanlığı tarafından askeri bando ile konser verildi. Sahil dolgu alanında düzenlenen günümüz eserlerinden ve marşlardan oluşan konser, dinleyicilerin beğenisini kazandı. Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, konserin ardından bando ekibini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Konsere Vali Yıldırım’ın yanı sıra, Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya, İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık ve İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Osman Kılıç, 8. Mekanize Merkez Komutanı Ümit Bektaş ve vatandaşlar katıldı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Askeri bandodan konser" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "21.10.2021" tarihinde "KÜLTÜR SANAT" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "KÜLTÜR SANAT" haberleri kategorisinde yer alan Askeri bandodan konser başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.