Askere yardım bahanesiyle para topluyordu, kameraları görünce uzaklaştı

TAKİP ET

Askere yardım bahanesiyle para topluyordu, kameraları görünce uzaklaştı başıklıklı son dakika haberinde; Herhangi bir izin belgesi olmamasına rağmen Sakarya'nın Akyazı ilçesi merkezinde askere yardım bahanesiyle para toplayan kişi, kameraları görünce bölgeden uzaklaştı.

Reklam
Reklam

İnsanların duygularını sömürerek, Akyazı ilçesinde askere yardım topluyorum bahanesiyle para toplayan vatandaş kameraları görünce tepki gösterdi. Yardım için hiçbir belgesi olmayan ve kendisini görüntüleyen kişinin sorularına cevap veremeyen vatandaş, bir süre sonra arkasına bile bakmadan bölgeden uzaklaştı.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Askere yardım bahanesiyle para topluyordu, kameraları görünce uzaklaştı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "19.06.2021" tarihinde "HABERDE İNSAN" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "HABERDE İNSAN" haberleri kategorisinde yer alan "Askere yardım bahanesiyle para topluyordu, kameraları görünce uzaklaştı" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.