Aşk-ı Memnu'nun Matmazel'i son haliyle şaşırttı

TAKİP ET

Efsane dizi Aşk-ı Memnu'nun sevilen karakteri Matmazel'e hayat veren Zerrin Tekindor, yeni imajıyla görenleri şaşırttı. Saç rengi ve tarzını değiştiren Zerrin Tekindor'un yeni hali hayranlarını pek mutlu etmedi.

Reklam
Reklam

Asil güzelliği ile dikkat çeken oyuncu yeni imajıyla hayranlarının gözünde sınıfta kaldı. Hayranları usta oyuncuya eski haline dönmesi için çağrıda bulundu. Türk dizisinin aranan isimlerinden olan ünlü oyuncu Zerrin Tekindor, Aşk-ı Memnu'da Matmazel karakteri ile hafızalara kazınmıştı. Tekindor reyting rekorları kıran dizide Nihal ve Bülent Ziyagil'in mürebbiyesiydi.

Annesi Türk, babası Fransız olan Matmazel, küçük yaştayken annesiyle beraber Türkiye'ye yerleştikten sonra Ziyagil Konağı'nın eli kolu oldu. Adnan Bey'e aşık ve Bihter'i ondan kıskanan Matmazel, günümüzde hala dikkat çeken bir dizi karakteri.

Zerrin Tekindor, önceki akşam Asmalımescit'te bir mekanda arkadaşının doğum günü yemeğine katıldı. Karanlıkta bir anda flaşlar patlayınca şoke olan Tekindor, şaşkınlığını, "Beni nasıl tanıdınız?" şeklinde dile getirdi.