Aşıya karşı vatandaşları bilinçlendirmek için stant açtılar

Son dakika 'SAĞLIK' kategorisinde yer alan habere göre; Bolu'da, vatandaşların korona virüse karşı bilinçlenmeleri ve randevu alamayanlara yardımcı olunması için stant açıldı.

Bolu’da, İl Sağlık Müdürlüğü tarafından vatandaşların korona virüse karşı bilinçlenmeleri ve farklı sebeplerden dolayı aşı randevusu alamayanlara destek olmak için ‘Aşı randevu ve bilinçlendirme standı” açıldı. Kent Meydanı’nda açılan ve sağlık görevlilerinin bulunduğu standa gelen vatandaşlara isteklerine göre aşı randevusu alınabiliyor. Ayrıca, hastaneye gidemeyecek olanlar da görevliler tarafından aşı olması için randevu aldıkları hastaneye götürülüyor. Sağlık Bakanı Koca tarafından açıklanan son Türkiye geneli korona virüs haritasında yüz binde 110’luk oranla en üst sırada yer alan kentte, aşı ve randevu standının halk pazarlarında da kurulacağı öğrenildi.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Aşıya karşı vatandaşları bilinçlendirmek için stant açtılar" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "09.06.2021" tarihinde "SAĞLIK" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "Haber16.com" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SAĞLIK" haberleri kategorisinde yer alan "Aşıya karşı vatandaşları bilinçlendirmek için stant açtılar" başlıklı haberlere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.