Aşevi personeline Güvenilir Gıda Üretimi semineri

Aşevi personeline Güvenilir Gıda Üretimi semineri, başlıklı haberin detayında; Her gün bin 200 kişiye 4 kap sıcak yemek ulaştıran Süleymanpaşa Belediyesi Aşevi personeli, "Güvenilir Gıda Üretimi ve Genel Hijyen Kuralları" konulu hizmet içi eğitime tabi tutuldu.

Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren aşevinde çalışan personel belirli aralıklarla çeşitli hizmet içi eğitimlerden geçirilerek güncel bilgi ve becerilerle donatılıyor.

Tekirdağ Tarım ve Orman İl Müdürlüğüne bağlı Gıda ve Yem Şube Müdürlüğü kontrol görevlilerinin de katıldığı hizmet içi eğitimde güvenilir gıdaya ulaşmakta zorluk çeken vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayan aşevinin işleyişi gözden geçirilerek daha kaliteli üretim çalışmaların için yapılması gerekenler masaya yatırıldı. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yayınlanan “Toplu Tüketim Yerleri İçin İyi Hijyen Uygulamaları Rehberi” doğrultusunda personele bilgilendirme yapılarak en güncel salgın tedbirleri ve hijyen kuralları hatırlatıldı.

Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Trakya’da örnek alınan bir aşevi olarak tüm yeniliklerin yakında takip edildiği, ihtiyaç sahiplerinin en iyi hizmeti alabilmesi ve güvenilir gıdaya erişim konusunda ihtiyaçlarının eksiksiz bir şekilde karşılanması için çalışmalara devam edildiği ifade edildi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Aşevi personeline Güvenilir Gıda Üretimi semineri" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "11.10.2021" tarihinde "EĞİTİM" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "EĞİTİM" haberleri kategorisinde yer alan Aşevi personeline Güvenilir Gıda Üretimi semineri başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.