Asansör boşluğuna düşen işçi yaralı olarak kurtarıldı

Son dakika 'ASAYİŞ' kategorisinde yer alan habere göre; Beylikdüzü'nde tekstil atölyesinde çalışan bir kişi, asansör boşluğuna düşerek yaralandı. İtfaiye ekiplerinin kurtardığı yaralı tedavi için hastaneye kaldırıldı.


Olay, Beylikdüzü Beysan sanayi sitesinde bulunan bir tekstil atölyesinde saat 9.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre tekstil atölyesinde işçi olarak çalışan Ü.S., 2’inci katta bulunan asansörün yanında durduğu esnada dengesini kaybederek boşluğa düştü. Durumun yetkililere bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri geldi. Olaya müdahale eden itfaiye ekipleri, yaralı Ü.S.’yi düştüğü asansör boşluğundan kurtardı. Yaralı sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambülans ile hastaneye kaldırılırken, polis ise olayla ilgili inceleme başlattı.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Asansör boşluğuna düşen işçi yaralı olarak kurtarıldı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "10.06.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "Haber16.com" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan "Asansör boşluğuna düşen işçi yaralı olarak kurtarıldı" başlıklı haberlere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.