Arnavutköy'de semaver hırsızı kadın güvenlik kamerasına yakalandı

TAKİP ET

Arnavutköy'de semaver hırsızı kadın güvenlik kamerasına yakalandı, başlıklı haberin detayında; Arnavutköy'de bulunan mağazanın önünde teşhir edilen semaverleri çalan kadın, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. 1 ay içerisinde iki kere aynı işyerine gelen hırsız, kapı önünde bulunan semaverleri alarak kayıplara karıştı.

Reklam
Reklam

Olay, Arnavutköy Anadolu Mahallesi Necip Fazıl Caddesi üzerinde bulunan bir demir çelik ve tencere satış mağazasında meydana geldi. İddiaya göre, işyerinin önünde teşhir olarak sergilenen semaverleri dükkanın önüne gelen ve inceleme bahanesiyle çalarak kayıplara karışan hırsız, işyerinin güvenlik kamerası tarafından kayıt altına alındı. Geçtiğimiz ay satış mağazasına gelen hırsız dükkan önünde bulunan semavere bakıyormuş gibi eline alarak kayıplara karışmıştı dün ise yine aynı şekilde dükkanın önüne gelen kadın hırsız semaveri inceliyormuş gibi yaptı ve parçalarını eline aldığı semaveri alarak hızlı adımlarla uzaklaştı. O anlar ise anbean güvenlik kamerası tarafından kayıt altına alındı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Arnavutköy’de semaver hırsızı kadın güvenlik kamerasına yakalandı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "23.09.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Arnavutköy’de semaver hırsızı kadın güvenlik kamerasına yakalandı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.