Arnavutköy'de çatıda tehlikeli kar temizliği kamerada

TAKİP ET

Arnavutköy'de çatıda tehlikeli kar temizliği kamerada, başlıklı haberin detayında; Arnavutköy'de 2 kişinin tehlikeli çatı temizliği cep telefonu kamerası ile kaydedildi. 6 katlı binanın çatısına çıkan iki kişiden biri iple bağlanarak çatıdaki karı kürekle temizlerken, ipin ucundaki diğer kişi de arkadaşını tuttu.

Reklam
Reklam

Arnavutköy Merkez Mahallesinde iki arkadaş, 6 katlı binanın çatısındaki karı temizlemek için kolları sıvadı. İple bağlanan kişi, çatının ucuna kadar gelerek kürekle çatıdaki karı aşağıya atarken, ipin ucundaki diğer kişi de düşmemesi için arkadaşını tuttu. İki arkadaşın tehlikeli kar temizliği cep telefonu kamerasına yansıdı.




Arnavutköy'de çatıda tehlikeli kar temizliği kamerada başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 29.01.2022 tarihinde ASAYİŞ haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ASAYİŞ haberleri kategorisinde yer alan Arnavutköy'de çatıda tehlikeli kar temizliği kamerada başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)