Arkadaşını öldürüp parçalara ayırdı

TAKİP ET

ABD'de kız arkadaşıyla konuştuğunu görünce sınıf arkadaşını öldüren, ardından da parçalara ayıran Matthew Borges isimli katil, mahkeme tarafından iki kez müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Reklam
Reklam

ABD'nin New Hampshire eyaletinde 2016 yılında yaşanan olayda 15 yaşındaki Matthew Borges, kız arkadaşıyla konuştuğunu gördüğü sınıf arkadaşını kıskançlık krizine girip öldürdü. Öldürdüğü Lee Manuel Viloria-Paulino'nin başını bedeninden ayıran Borges,cesedi parçalara ayırarak bir nehre attı. Lee Manuel Viloria-Paulino'nin parçalanmış bedeni ise Merrimack nehrinin kenarında köpeğini gezdirmeye çalışan bir kadın tarafından bulundu. Yapılan araştırmada cinayeti işlediği belirlenen Borges, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

MAHKEME BAŞKANI İNDİRİME GİTMEDİ
İki yıldır yargılaması süren davada ise geçtiğimiz günlerde karar çıktı. Borges'in cinayeti işlediği sırada 15 yaşında olması nedeni ile cezada indirimi kabul etmeyen hakim Helene Kazanjian, Borges'e iki ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi.

Mahkeme heyeti dava sürecinde de Borges'in eski iki kız arkadaşını dinlemişti. Borges'in çok kıskanç ve sürekli birilerini öldürmek istediğini kendisine anlattığını belirten kızlardan 18 yaşındaki Stephanie Soriano, Borges'in kendisine atmış olduğu "Birini öldürüp sırıtmayı düşünüyorum" mesajını mahkeme heyetine sunmuştu.