Arıza 9. bölüm izle full! Arıza dizisi son bölüm izle full tek parça hd bölüm- 8 Kasım 2020 - Show TV

TAKİP ET

Arıza 9. bölüm izle full!. Arıza'nın bu akşam (8 Kasım 2020) yayınlanan son bölümünde, heyecan, aksiyon ve aşkın ilk adımlarını izliyor olacağız. SHOW TV kanalının reytinglerde zirveye oturan ve her Pazar günü büyük bir merakla beklenen dizisi Arıza 9. bölüm de neler oluyor? İşte Arıza son bölüm de yaşananlar, Cabir kardeşini öldüren Ali Rıza'yı aklına kazır ve onu acı çektirmeden öldürmeyeceğini söyler. Ali Rıza'nın ailesi ise başlarındaki bela geçene kadar Haşmet'in evine yerleşme kararı alır. Arıza 9. son bölüm tek parça full izle!

Reklam
Reklam

Arıza 9. bölüm full izle!. Arıza'nın bu akşam (8 Kasım 2020) yayınlanan son bölümünde, heyecan, aksiyon ve aşkın ilk adımlarını izliyor olacağız. SHOW TV kanalının reytinglerde zirveye oturan ve her Pazar günü büyük bir merakla beklenen dizisi Arıza 9. bölüm de neler oluyor? İşte Arıza son bölüm de yaşananlar, Cabir kardeşini öldüren Ali Rıza’yı aklına kazır ve onu acı çektirmeden öldürmeyeceğini söyler. Ali Rıza’nın ailesi ise başlarındaki bela geçene kadar Haşmet’in evine yerleşme kararı alır. Arıza 9. son bölüm tek parça full izle!

ARIZA 9. BÖLÜM İZLE FULL!

Arıza'nın bugün yayınlanan en son full bölümünde yine heyecan ve aksiyon zirvede yaşanıyor. Her Pazar akşamı büyük bir merakla beklenen dizi ARIZA SON BÖLÜM (FULL) de, Cabir konsorsiyumdaki herkesi sevdikleriyle tehdit edince, Ali Rıza Cabir’e gidip teslim olur. ARIZA 9. BÖLÜM FULL Cabir ise bununla yetinmez, hem Ali Rıza’ya hem de sevdiklerine zarar vermeyi kafasına koymuştur.

ARIZA 9. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Arıza son bölüm tek parça izle! SHOW TV nin en çok izlenen dizisi ARIZA da bu hafta olaylar daha da içinden çıkılmaz bir hal alıyor... Bir taraftan Burak Ersoylu ile uğraşan Ali Rıza, şimdide karşısına Cabir'i alıyor... 

Cabir kumandaya basar ama bomba patlamaz. Çıkan çatışmada ise Huzeyfe, Ali Rıza’nın kurşunlarının hedefi olur.

ARIZA SON BÖLÜM FULL İZLE!

Arıza son bölüm izle! 5 Kasım 2020 Pazar akşamı yayınlanan Arıza dizisinin 9. bölüm full tek parça izleyebilirsiniz. Ali Rıza, Haşmet ağayı sağ salim eve getirerek, Halide'nin büyük güvenini kazanmıştır. İntikamı, görevi ve aşkı arasında kalan Ali Rıza, herşey bittikten sonra gerçek duygularını Halide'ye açıklayacaktır... 

Diğer taraftan ise, Cabir'e karşı büyük savaşa giren Ali Rıza'yı bundan sonra daha büyük tehlikeler beklemektedir. Arıza 9. bölüm izle!