Arıza 8. bölüm full izle! - Arıza 8. bölüm (izle) son bölüm - 1 Kasım 2020 - Show TV

TAKİP ET

Arıza son bölüm full izle! Yayınlandığı günden beri Pazar günleri reyting rekorları kıran Show TV dizisi Arıza 8. bölüm bu akşam yayınlanıyor! Arıza dizisinin bu hafta yayınlanan son bölümün de yine, heyecan ve aksiyonu nefes kesiyor! Ali Rıza'nın İstanbul'un en güçlü mafya babalarına ve bundan sonra da uluslararası Mafya örgütlerine karşı verdiği mücadele ile birlikte kardeşinin intikamını almak için gittiği yolda Halide ye karşı olan duyguları da ön plana çıkıyor! Arıza 9. bölüm fragmanı izle!

Reklam
Reklam

Arıza son bölüm full izle! Yayınlandığı günden beri Pazar günleri reyting rekorları kıran Show TV dizisi Arıza 8. bölüm bu akşam yayınlanıyor! Arıza dizisinin bu hafta yayınlanan son bölümün de yine, heyecan ve aksiyonu nefes kesiyor! Ali Rıza'nın İstanbul'un en güçlü mafya babalarına ve bundan sonra da uluslararası Mafya örgütlerine karşı verdiği mücadele ile birlikte kardeşinin intikamını almak için gittiği yolda Halide ye karşı olan duyguları da ön plana çıkıyor! Arıza 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 

ARIZA 8. BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

1 Kasım 2020 de Show TV ekranlarında yayınlanacak olan Arıza 8. bölüm full tek parça izleyebilir, Arıza son bölüm full tek parça izle, linkine haberimizin detaylarında ulaşabilirsiniz! Arıza 9. bölüm fragmanı izle! Arıza 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Arıza 9. bölüm de neler olacak? Arıza 9. yeni bölüm fragmanıyla ilgili gelişmelere de haber16.com sayfamızdan ulaşabilirsiniz!

Arıza 8. bölüm de, Burak Ersoy'lu Ali Rıza'yı yok etme pahasına silahların olduğu depoyu patlatıyor! Yaptığı bu hamlenin karşılığı çok büyük olurken, Haşmet aga ise kendini riske atıyor! Devamını bugün yayınlanacak olan Arıza 8. son bölüm de hep birlikte izleyebiliriz!