Arıza 6. son bölüm full izle! 18 Ekim 2020 - Adının yazılacağı yer mezar taşı! - Show TV izle

TAKİP ET

ARIZA SON BÖLÜM İZLE! ARIZA 6. BÖLÜM İZLE! Show TV nin Pazar akşamları reyting rekorlarıyla izlenme rekorları kıran dizisi ARIZA 6. BÖLÜM FULL İZLE ve ARIZA SON BÖLÜM FULL İZLE linklerini sayfamızdan ulaşabilirsiniz. 17 Ekim 2020 de yayınlanan ARIZA 6. BÖLÜM de, Halide'nin söylediklerinden sonra ailede herkes Ali Rıza'dan bir cevap bekler. Gerçekleri söyleyemeyen Ali Rıza, her şeyi Nihan'ın intikamı için yaptığını söyler. Arıza 6. bölüm tek parça ve Arıza son bölüm tek parça izle, Haber16.com da

Reklam
Reklam

ARIZA SON BÖLÜM İZLE! ARIZA 6. BÖLÜM İZLE! Show TV nin Pazar akşamları reyting rekorlarıyla izlenme rekorları kıran dizisi ARIZA 6. BÖLÜM FULL İZLE ve ARIZA SON BÖLÜM FULL İZLE linklerini sayfamızdan ulaşabilirsiniz. 18 Ekim 2020 de yayınlanan ARIZA 6. BÖLÜM de, Halide’nin söylediklerinden sonra ailede herkes Ali Rıza’dan bir cevap bekler. Gerçekleri söyleyemeyen Ali Rıza, her şeyi Nihan’ın intikamı için yaptığını söyler. Arıza 6. bölüm tek parça ve Arıza son bölüm tek parça izle, Haber16.com da.

ARIZA 6. BÖLÜM FULL İZLE!

Arıza 6. yeni bölüm full izle! Halide’nin söylediklerinden sonra ailede herkes Ali Rıza’dan bir cevap bekler. Gerçekleri söyleyemeyen Ali Rıza, her şeyi Nihan’ın intikamı için yaptığını söyler. Rukiye bunun üzerine Ali Rıza’ya, eski Ali Rıza olmadan bu eve bir daha gelmemesini söyler.

ARIZA SON BÖLÜM FULL İZLE! - TIKLAYINIZ

Arıza son bölüm tek parça izle! Halide ve Ali Rıza silahlı saldırıyı yapanların kimler olduğunu öğrenebilmek için aldıkları adrese gittiler. Behçet o gece olanları Halide'ye anlatırken, Ali Rıza ve Halide'nin mekandan ayrılmasıyla içeri giren Burak Behçet'i öldürdü. Halide ise geçmişteki sırları aydınlatacak kilit bir kişinin, Behçet adında bir adamın izini sürmeye başlar. Konsorsiyum bir araya geldiğinde Galip’in Ali Rıza’ya ne ceza vereceği düşünülürken, Burak’ın yaptıkları gün yüzüne çıkar.

Arıza son bölüm tek parça izle full izle! Konsorsiyum bir araya geldiğinde Galip’in Ali Rıza’ya ne ceza vereceği düşünülürken, Burak’ın yaptıkları gün yüzüne çıkar. Bunun üzerine Galip, iki genci birlikte çalışmaları karşılığında affeder. 

ARIZA 6. YENİ BÖLÜM TEK PARÇA FULL İZLE!

Arıza 6. bölüm izle! Bunun üzerine Galip, iki genci birlikte çalışmaları karşılığında affeder. İkilinin yeni görevi bir an evvel Salman’ın sevkiyatını gerçekleştirmektir. Görev günü geldiğinde ise Haşmet ve Ali Rıza’yı, Burak’ın tasarladığı bir sürpriz beklemektedir.

ARIZA 6. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE!

Arıza 6. bölüm full izle! İkilinin yeni görevi bir an evvel Salman’ın sevkiyatını gerçekleştirmektir. Görev günü geldiğinde ise Haşmet ve Ali Rıza’yı, Burak’ın tasarladığı bir sürpriz beklemektedir. Arıza son bölüm izle!

18 Ekim 2020 de Show TV ekranlarında yayınlanan ARIZA 6. BÖLÜM FULL  ve ARIZA SON BÖLÜM FULL izleme linkleri, ARIZA FULL İZLE, ARIZA TEK PARÇA İZLE linklerine ait Youtube ve Show TV video bağlantıları haber16.com da.