Arıza 3. bölüm izlemek için tıkla! - Arıza 3. Son bölüm tek parça full izle: Ali Rıza ile Haşmet ağa tanışıyor! - 27 Eylül 2020 - ShowTV

TAKİP ET

Arıza 3. bölüm izle. ShowTV nin her Pazar akşamı izlenme rekorları kıran dizisi Arıza 3. bölüm izleyici ile buluştu. 27.09.2020 de yayınlanan Arıza 3. bölüm de; Alı Rıza yaptığı son hamle ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor! Ailenin gerçek katillerini öğrenen Halide ise Ersoylar'ın savaşına dahil oluyor! Kızı için eline tekrar silah alan Haşmet ağa ile Ali Rıza karşılaşıyorlar. Arıza 3. bölüm full izleyebilir, Arıza 3. yeni bölüm gelişmelerini haber16.com dan takip edebilirsiniz.

Reklam
Reklam

Arıza 3. bölüm full izle! ShowTV nin her Pazar akşamı izlenme rekorları kıran dizisi Arıza 3. bölüm izleyici ile buluştu. 27.09.2020 de yayınlanan Arıza 3. bölüm de; Alı Rıza yaptığı son hamle ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor! Ailenin gerçek katillerini öğrenen Halide ise Ersoylar'ın savaşına dahil oluyor! Kızı için eline tekrar silah alan Haşmet ağa ile Ali Rıza karşılaşıyorlar. Arıza 3. bölüm full izleyebilir, Arıza 3. yeni bölüm gelişmelerini haber16.com dan takip edebilirsiniz.

ARIZA 3. BÖLÜM İZLE | ARIZA 3. BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE

Arıza 3. bölüm tek parça izle! Bu hafta yeni bölümüyle izleyici tekrar ekrana kitleyen Arıza da heyecan ve aksiyon hız kesmiyor. Tırları derneğe bağışlayarak sevkiyata büyük darbe vuran Alı Rıza yaptığı son hamle ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor! Ailenin gerçek katillerini öğrenen Halide ise Ersoylar'ın savaşına dahil oluyor! Kızı için eline tekrar silah alan Haşmet ağa ile Ali Rıza karşılaşıyorlar.

ARIZA SON BÖLÜM İZLE | ARIZA  BÖLÜM FULL İZLE

Arıza son bölüm tek parça izle! Arıza 3. son bölüm de bu akşam, Fuat, Haşmet’e giderek internete Burak’ın videosunu servis edenin ve aynı zamanda adresini verenin Haşmet’in sağ kolu Sabri olduğunu iddia eder ve Sabri’yi almak ister. Haşmet izin vermez. İki eski kurt kılıçları çekerek restleşirler. Halide Van’da çalışmakta olduğu hastaneden istifa eder. Babasını yalnız bırakmayacak ve artık onun yanında olacaktır.

ARIZA 3. YENİ BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE < TIKLAYINIZ

Arıza 3. yeni bölüm izle! Burak, Halide ve Ali Rıza’yı aynı noktada buluşturur. Şimdi Ali Rıza ve Burak için hesaplaşma vaktidir. 27 Eylül 2020, Pazar günü (bu akşam) yayınlanan Arıza 3. son bölüm full tek parça izleyebilir, Arıza yeni bölümleri ve Arıza 4. bölüm fragmanı ile ilgili gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.