Arıza 27. bölüm fragmanı - YouTube

TAKİP ET

Arıza 27. bölüm fragmanı izle! Arıza fragmanı 27. bölüm. A.Rıza 27. yeni bölüm fragmanı veya Arıza 27. bölüm ilk sahne tanıtım fragmanı yayınlandı mı? Bazen son bölümden hemen sonra yayına giren Arıza yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanır. Arıza 27. bölüm fragmanı Youtube izle ve Arıza 27. bölüm fragmanı Show TV izle gibi sıkça aranan bağlantılara haber16.com dan hızlıca ulaşabilirsiniz. Arıza 27. bölüm fragmanına ait 21 Mart 2021 Pazar akşamı yeni bölüm gelişmeleri sayfamızda.

Reklam
Reklam

Arıza 27. yeni bölüm fragmanı izle! A.Rıza 27. yeni bölüm fragmanı veya Arıza 27. bölüm ilk sahne tanıtım fragmanı yayınlandı mı? Bazen son bölümden hemen sonra yayına giren Arıza yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanır. Arıza 27. bölüm fragmanı Youtube izle ve Arıza 27. bölüm fragmanı Show TV izle gibi sıkça aranan bağlantılara haber16.com dan hızlıca ulaşabilirsiniz. Arıza 27. bölüm fragmanına ait 21 Mart 2021 Pazar akşamı yeni bölüm gelişmeleri sayfamızda.

A.RIZA 27. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

SHOW TV'nin Pazar akşamları izlenme rekorları kıran dizisi A.Rıza 27. bölüm fragmanı yayınlandı mı? A.Rıza 27. yeni bölümden ilk sahne tanıtım fragmanı yayınlandı mı? Arıza son bölümden bazen yayınlanan yeni bölüme ait fragman ve ilk sahne gösterimleri yayınlandığı gibi hemen haberimizde yer alacaktır.

 

A.RIZA SON BÖLÜM DE NELER YAŞANDI?

Ali Rıza konsorsiyuma karşı başlattığı savaşta yanında güvenebileceği ve sırtını dayayabileceği bir yoldaş arayışına girdi. Orduda görev yaptığı sırada silah arkadaşı olan Aslan'ı arayan Ali Rıza onu bu savaşta yanında görmek istediğini söyledi. Mert'in vurulduğunu öğrenen Rukiye hemen hastaneye geldi. Burada Ali Rıza'yı gören Rukiye, acısına dayanamadı ve çok ağır konuştu. "Bir evladımı daha mı toprağa vereceğim senin yüzünden" diye haykıran Rukiye'nin sözleri Ali Rıza'nın yüzüne tokat gibi çarptı. Altay ailesinin evine gelen İhtiyar, Rukiye'ye Ali Rıza'nın kendi oğlu olduğunu söyledi. Aynı zamanda Mehmet Emin'in Ali Rıza'yı kendisinden çaldığını da söyleyen İhtiyar, Rukiye'ye büyük bir şok yaşattı.