Arıza 26. bölüm full izle! Arıza son bölüm izle, tek parça full 14 Mart 2021 Show TV YouTube! Ali Rıza, Burak Ersoyluyu vuruyor!

TAKİP ET

Arıza 26. bölüm. Arıza full izle! Arıza 26. bölüm de, Herkesin gözü kulağı hastanede Haşmet ve Mert'ten gelecek haberlerdedir. İhtiyar, tüm bu yaşananlardan sonra Mithat'ı konsorsiyumun başından alır, masayı da lağveder. Arıza son bölüm full izle! Arıza dizisinin bu akşam yayınlanan en bölümü Arıza 26. bölüm full tek parça izle haber16.com da! Arıza 26. bölüm Youtube izle!

Reklam
Reklam

Arıza 26. bölüm izle full. Arıza son bölüm tek parça izle full. Arıza 26. bölüm de,  Herkesin gözü kulağı hastanede Haşmet ve Mert’ten gelecek haberlerdedir. İhtiyar, tüm bu yaşananlardan sonra Mithat’ı konsorsiyumun başından alır, masayı da lağveder. Arıza son bölüm full izle! Show TV nin en çok izlenen Arıza dizisinin bu akşam yayınlanan en son bölümü Arıza 26. bölüm full tek parça izle haber16.com da.

ARIZA 26. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Arıza dizisinin en bölüm özetinde yaşananlar, Altay ailesinin evine gelen İhtiyar, Rukiye'ye Ali Rıza'nın kendi oğlu olduğunu söyledi. Aynı zamanda Mehmet Emin'in Ali Rıza'yı kendisinden çaldığını da söyleyen İhtiyar, Rukiye'ye büyük bir şok yaşattı. 

Arıza son bölüm full izle! Herkesin gözü kulağı hastanede Haşmet ve Mert’ten gelecek haberlerdedir. İhtiyar, tüm bu yaşananlardan sonra Mithat’ı konsorsiyumun başından alır, masayı da lağveder. Herkes tarafını seçip plan yapmaya koyulurken, Ali Rıza eski bir dostuyla birlikte Mithatlar'ın gizli toplantısını basar. Bunun üzerine Balaban yeni bir plan yaparak, hasımlarını ölümle baş başa bırakmak ister. Ali Rıza ise kendisine gelen sürpriz bir telefonun şaşkınlığı içerisindedir. Arıza son bölüm full tek parça izle!