Arıza 2. bölüm izle! Arıza full izle - 20 Eylül 2020 - Arıza 2. son bölüm tek parça full izle - Ali Rıza ve Halide planı kuruyor! SHOW TV

TAKİP ET

Arıza 2. bölüm! İzlenme rekorları kıran Show Tv nin efsane dizisi Arıza 2. yeni bölüm (izle) bu akşam (20 Eylül 2020) yayınlandı. Kardeşinin acısıyla yanan Ali Rıza'nın evinde Fuat Ersoylu ve adamlarının görülüyor! Halide, Ali Rıza'ya ailesine bir şey olmayacağına dair söz veriyor. Ali Rıza'nın Muzaffer'e söyledikleri dikkat çekerken, araca silah doğrulttuğu anlar büyük merak uyandırıyor. Haşmet ve Fuat'ın karşı karşıya olduğu anlar ise heyecanı yükseltiyor. Arıza son bölüm full izle!

Reklam
Reklam

Arıza 2. bölüm tek parça full izle! SHOW TV'nin Pazar günleri yayınlanan efsane dizisi Arıza 2. yeni bölüm bu akşam (20 Eylül 2020) yayınlandı. Kardeşinin acısıyla yanan Ali Rıza'nın evinde Fuat Ersoylu ve adamlarının görülüyor! Halide, Ali Rıza'ya ailesine bir şey olmayacağına dair söz veriyor. İzleyici ekrana kilteyen Arıza son bölüm de, Ali Rıza'nın Muzaffer'e söyledikleri dikkat çekerken, araca silah doğrulttuğu anlar büyük merak uyandırıyor. Haşmet ve Fuat'ın karşı karşıya olduğu anlar ise heyecanı yükseltiyor. Arıza son bölüm bu akşam full izleyin.

ARIZA 2. BÖLÜM İZLE

Bu akşam yayınlanan ARIZA 2. BÖLÜM DE, Ali Rıza'nın evinde Fuat Ersoylu ve adamlarının görüldüğü tanıtımda Halide, Ali Rıza'ya ailesine bir şey olmayacağına dair söz veriyor. Heyecan ve aksiyon dolu yep yeni bölümle ekrana gelen Arıza'da... Ali Rıza'nın Muzaffer'e söyledikleri dikkat çekerken, araca silah doğrulttuğu anlar büyük merak uyandırıyor. Haşmet ve Fuat'ın karşı karşıya olduğu anlar ise heyecanı yükseltiyor.

ARIZA SON BÖLÜM İZLE

Arıza dizisinin yayınlanan 2. son bölümün de; Ali Rıza gelen telefondan sonra tetiği çekemez. Çünkü telefonun öbür ucunda ailesinin Fuat Ersoylu tarafından rehin alındığını öğrenmiştir. İki taraf arasında artan gerilimi yine iki tarafın güvendiği tek isim olan Halide çözer. Halide’nin beklenmedik zamanlarda ortaya çıkarak kendisine destek olması Ali Rıza’yı etkiler. Üstelik Halide’nin kendi kayıplarını onunla paylaşması ikili arasında yakınlaşmaya neden olur.

ARIZA 2. YENİ BÖLÜM (SON BÖLÜM) FULL TEK PARÇA İZLE - TIKLAYINIZ

Arıza 2. yeni bölüm izle! Kız kardeşinin katillerinden hesap sormak için yeni bir yol arayan Ali Rıza, Muzaffer’e gider. Zamanında Ersoyluların başını çektiği büyük suç şebekesini çökertmeye çalışan ama başarısız olan Muzaffer’in Ali Rıza’ya bambaşka bir teklifi vardır.

Arıza 2. bölüm full izle! Eğer bu teklifi kabul ederse Ali Rıza geri dönüşü olmayan bir yola girecektir. Halide ise ailesini katleden katillerin boynundan kopardığı kolyeyi bulur ve bu ipucunun peşinde düşer. Çünkü o kolye kiminse ailesini katliamında o kişin parmağı vardır. Ali Rıza ise şehrin en büyük suç örgütüne büyük bir darbe indirmek için harekete geçer. Arıza heyecan dolu yeni bölümüyle bu akşam SHOW TV'de.