Arıza 10.bölüm full izle! Arıza son bölüm full izle tek parça - 15 Kasım 2020 - SHOW TV

TAKİP ET

Arıza 10. bölüm izle! Arıza 10. son bölüm full izle tek parça 15 Kasım 2020 de SHOW TV de yayınlandı. Arıza 10. bölüm hakkında merak ettiklerinizi haberimizin detayında bulabilirsiniz. Cabir'in Mert'i alması ve Burak Ersoylu'nun Halide ile yaptığı anlaşmadan dolayı Ali Rıza'nın kararları bundan sonra daha sert olacaktır. Arıza 10. bölüm full (izle) ve Arıza 10. bölüm haber16.com da üzerinden izleyin!

Reklam
Reklam

Arıza 10. bölüm izle full! Arıza 10. son bölüm full izle tek parça 15 Kasım 2020 de SHOW TV de yayınlandı. Arıza 10. bölüm hakkında merak ettiklerinizi haberimizin detayında bulabilirsiniz. Cabir'in Mert'i alması ve Burak Ersoylu'nun Halide ile yaptığı anlaşmadan dolayı Ali Rıza'nın kararları bundan sonra daha sert olacaktır. Arıza 10. bölüm haber16.com da üzerinden izleyin!

ARIZA 10. BÖLÜM İZLEMEK İÇN TIKLAYINIZ!

Arıza 10. yeni bölüm de bu akşam yine heyecan, aksiyon, aşk, tutku ve intikamı bir arada görüyoruz... Her bölümü büyük bir ilgi, merak ve heyecan ile beklenen Arıza 10. bölüm bugün Show TV ekranlarında izleyici ile buluştu. Arıza dizisinin son bölüm'ünde, Ali Rıza, Cabir’in vurduğu Mert’i hastaneye yetiştirir.  Arıza 10. bölüm tek parça izel! Mert ameliyata alınır. Cabir, Mert’in ameliyattan sağ çıktığını öğrenince adamlarıyla hastaneye gelir sonrasında ise Ali Rıza ve Muzaffer tarafından yakalanır. Arıza son bölüm tek parça izel! Ali Rıza, Cabir’le işinin bitmediğini, Cabir sayesinde konsorsiyumu dize getirebileceği Muzaffer’e söyler ve planını açıklar. 

ARIZA 10. SON BÖLÜM FULL İZLE

Arıza dizisinin 15 Kasım 2020 de SHOW TV kanalında yayınlanan Arıza 10. son bölüm de yaşananlar şu şekilde devam ediyor... Arıza'da; Konsorsiyumdaki herkes Cabir’in saldırılarına maruz kalır ve konsorsiyum çatırdamaya başlar. Arıza 10. bölüm full, Günün sonunda Ali Rıza Murat’ın ve Derya’nın canını kurtarıp, Cabir’i vurana dek. Arıza son bölüm full, Burak ise artık oyun dışında kalır ve konsorsiyumdan atılır.