Arguvan'da jandarma sokak hayvanlarını unutmadı

TAKİP ET

Arguvan'da jandarma sokak hayvanlarını unutmadı, başlıklı haberin detayında; Malatya'nın Arguvan ilçesinde Jandarma ekipleri, yoğun kar yağışı nedeniyle yiyecek bulmakta zorluk çeken sokak hayvanlarını unutmadı.

Reklam
Reklam

Arguvan ilçesinde jandarma ekiplerince etkili olan kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle yiyecek bulmakta güçlük çeken sokak hayvanları için farklı alanlara yiyecek bırakıldı. İlçe Kaymakamı Kemal Ülkü'nün talimatıyla sokak hayvanlarına yiyecek ve mama desteği sağlayan ekipler, ilçenin çeşitli noktalarında sokak hayvanlarının bulundukları alanlara yiyecek bırakarak yiyecek desteğinin devam edeceğini belirttiler.




Arguvan'da jandarma sokak hayvanlarını unutmadı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 26.01.2022 tarihinde ÇEVRE haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ÇEVRE haberleri kategorisinde yer alan Arguvan'da jandarma sokak hayvanlarını unutmadı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)