"Ares" denizde boğulduğunu sandığı kişiyi kurtardı

TAKİP ET

"Ares" denizde boğulduğunu sandığı kişiyi kurtardı, başlıklı haberin detayında; Hatay'ın Samandağ ilçesinde "Ares" adlı köpek, denizde boğulma tehlikesi geçirdiğini sandığı kişiyi suya girerek kurtardı.

Reklam
Reklam

İlçeye bağlı Çevlik sahilinde, denizde yüzen kişinin boğulduğunu sanan "Ares" adlı köpek denize atlayarak ağzıyla elinden yakaladığı şahsı kurtarmaya çalıştı. Köpeğin yaptığı hareket görenleri hayretler içinde kaldı.

Köpeğin sahibi Serhat Delioğlu, "Hayvan sevgi dolu bu hayvanların tek istediği sevgi. Ares, sevgiden kaynaklı birazda sağa sola ilgisi ve çok oyuncu hayvan. Bir şeyi gördüğü zaman genellikle iç güdüsel olarak birazda eğitime bağlı hemen hayvan koruma iç güdüsü oluyor. Bazen Ares durduk yere sahilden gelen pislikler oluyor onları kendi kendine biz bir şey demeden gidip alıp çöpün yanına bırakıyor. Eğitim dediğin sevgiden gelen istekleri hayvanın karşılık vermesi" dedi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



""Ares" denizde boğulduğunu sandığı kişiyi kurtardı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "21.09.2021" tarihinde "ÇEVRE" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ÇEVRE" haberleri kategorisinde yer alan "Ares" denizde boğulduğunu sandığı kişiyi kurtardı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.