Ardahan Üniversitesi son sırada yer aldı

TAKİP ET

Ardahan Üniversitesi son sırada yer aldı, başlıklı haberin detayında; Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) yerleştirme sonuçlarına göre Ardahan Üniversitesi yüzde 32 doluluk oranıyla listenin son sırasında yer aldı.

Reklam
Reklam

Akademisyen göçü ile gündeme gelen Ardahan Üniversitesi yerleştirme oranlarında devlet üniversiteleri arasında son sırada yer alarak hayal kırıklığı yaşattı.

Geçtiğimiz günlerde Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber’in rektörlük görevinin yanı sıra dekanlık, enstitü müdürlüğü ve koordinatörlük gibi 10 farkı görevi yanı ayda yürütmesi tepki toplamıştı.

Ardahan Üniversitesinin 635 kontenjan için sadece 204 öğrencinin yerleştirilmesi ile yüzde 32.13 oranında doluluğa sahip olması Ardahanlılar tarafından da şaşkınlıkla karşılandı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Ardahan Üniversitesi son sırada yer aldı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "26.09.2021" tarihinde "EĞİTİM" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "EĞİTİM" haberleri kategorisinde yer alan Ardahan Üniversitesi son sırada yer aldı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.