Ardahan Ülkü Ocakları yangın zedeler için yardım kampanyası başlattı

TAKİP ET

Ardahan Ülkü Ocakları yangın zedeler için yardım kampanyası başlattı, başlıklı haberin detayında; Ardahan Ülkü Ocakları Başkanı Serkan Yıldız, yangın zedeler için yardım kampanyası başlatacaklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Yıldız, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

’’Ülkemizin çeşitli noktalarında devam eden yangınlarda zarar gören vatandaşlarımızın bir nebzede olsa acılarını dindirebilmek için yardım elimizi uzatıyoruz. Nakdi yardımlar havale ve EFT Yoluyla yalnızca Banka hesabımıza kabul edilecektir. Aynı olarak keçi ,koyun ve düve yardımında bulunmak isteyen vatandaşlarımız MHP İl ve İlçe Teşkilatları, MHP Belediyeleri ve Ülkü Ocakları İl ve İlçe Teşkilatlarına başvurarak makbuz karşılığında belirtilen ayni yardımları yapabilecektir.’’


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Ardahan Ülkü Ocakları yangın zedeler için yardım kampanyası başlattı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "05.08.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Ardahan Ülkü Ocakları yangın zedeler için yardım kampanyası başlattı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.