Ardahan'da Sağlık-Sen üyeleri "6. Dönem Toplu Sözleşme Görüşmeleri" öncesi basın açıklaması yaptı

TAKİP ET

Ardahan'da Sağlık-Sen üyeleri "6. Dönem Toplu Sözleşme Görüşmeleri" öncesi basın açıklaması yaptı, başlıklı haberin detayında; Ardahan'da Sağlık-Sen İl Temsilcisi Selçuk Recepoğlu, 2 Ağustos'ta başlayacak 6. Dönem Toplu Sözleşme Görüşmeleri tekliflerine ilişkin basın açıklaması yaptı.

Reklam
Reklam

Recepoğlu, Sağlık-Sen üyeleri ile Ardahan Devlet Hastanesi önünde yaptığı açıklamada, sağlık çalışanlarının sorunlarına dikkati çekmek, toplu sözleşme taleplerini kamuoyu ile paylaşmak için bir araya geldiklerini söyledi. 1 milyon sağlık ve sosyal hizmet çalışanı ile 3 milyon kamu çalışanı ve 2 milyon kamu emeklisinin gözü kulağı bu görüşmelerde olduğuna dikkat çeken Recepoğlu, "Şu da bir gerçek ki bedel ödeyenlerin, can kurtarmak için can verenlerin, gecesini gündüzüne katanların, yıllardan beri mali özlük ve sosyal hakları noktasında hep görmezden gelinen sağlık ve sosyal hizmet çalışanların gözü kulağı çok daha yüksek şekilde bu masada olacak." dedi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Ardahan’da Sağlık-Sen üyeleri "6. Dönem Toplu Sözleşme Görüşmeleri" öncesi basın açıklaması yaptı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "30.07.2021" tarihinde "SAĞLIK" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SAĞLIK" haberleri kategorisinde yer alan Ardahan’da Sağlık-Sen üyeleri "6. Dönem Toplu Sözleşme Görüşmeleri" öncesi basın açıklaması yaptı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.