Ardahan'da 12 bin 820 kök kenevir imha edildi

TAKİP ET

Ardahan'da 12 bin 820 kök kenevir imha edildi, başlıklı haberin detayında; Ardahan'da boş arazide kendiliğinden yetiştiği belirlenen 12 bin 820 kök Hint keneviri görevlilerce yakılarak imha edildi.

Reklam
Reklam

Çıldır İlçe Jandarma komutanlığı ekipleri, narkotik köpeği Ateş’in de desteğiyle Kurtkale ve Kayabeyi köyleri bölgesinde boş arazide kendiliğinden Hint keneviri yetiştiğini belirledi.

İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü görevlileri eşliğinde Kurtkale ve Kayabeyi köyü bölgesinde 12 bin 820 kök Hint keneviri sökülerek bir araya toplandı.

Kenevirler daha sonra yakılarak imha edildi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Ardahan’da 12 bin 820 kök kenevir imha edildi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "18.10.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Ardahan’da 12 bin 820 kök kenevir imha edildi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.