Araçları kar altında kalan vatandaşlar erken kalkıp temizlik yaptı

TAKİP ET

Araçları kar altında kalan vatandaşlar erken kalkıp temizlik yaptı, başlıklı haberin detayında; İstanbul'da etkili olan kar yağışı nedeniyle Küçükçekmece'de vatandaşlar erken saatte kalkıp araçlarını temizledi.

Reklam
Reklam

Gece saatlerinde etkili olan ve sabah saatlerinde duran kar yağışı haftanın ilk gününde vatandaşlara zor anlar yaşattı. İşe gitmeye çalışan vatandaşlar, erken saatte kalkıp araçlarını temizledi. Buzlanan camları temizlemek için uğraşan vatandaşlar kameraya yansıdı. İlçede ana arterlerin tuzlanmasıyla araçların ilerlemesinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

Aracını temizleyen Ömer Çalışır, Araç buz tutmuştu, bayağı kar vardı. Önce antifiriz su döktüm, açıldı. Temizledikten sonra servise gideceğim dedi.




Araçları kar altında kalan vatandaşlar erken kalkıp temizlik yaptı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 24.01.2022 tarihinde ÇEVRE haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ÇEVRE haberleri kategorisinde yer alan Araçları kar altında kalan vatandaşlar erken kalkıp temizlik yaptı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)