Araçlardan atılan izmaritler yangına sebep oluyor

TAKİP ET

Araçlardan atılan izmaritler yangına sebep oluyor başıklıklı son dakika haberinde; Adana'da karayolunda seyir halindeki bir araçtan atılan izmarit yangına sebep oldu.

Reklam
Reklam

Adana-Ceyhan karayolu Organize Sanayi Bölgesi mevkisinde bir araçtan atılan izmarit refüjdeki alanda yangına neden oldu. Yoldan geçen vatandaşların müdahalesi ile kontrol altına alınan yangın kısa sürede söndürüldü.
Olay yerine gelen karayolları görevlisi ise özellikle yaz aylarında bir çok yangının bu şekilde çıktığını refüj ve yolların yanında bulunan tarlalara sürücüler tarafından atılan izmaritlerinin yangınlara sebep olduğunu söyledi.
Yangınlardan oluşan dumanın trafik akışını da etkilediğini kaydeden görevli, "Araç sürücülerinden ricamız izmaritlerini dışarıya atmasınlar" dedi.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Araçlardan atılan izmaritler yangına sebep oluyor" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "20.06.2021" tarihinde "ÇEVRE" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ÇEVRE" haberleri kategorisinde yer alan "Araçlardan atılan izmaritler yangına sebep oluyor" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.