Araban'da 3.7 büyüklüğünde deprem

TAKİP ET

Araban'da 3.7 büyüklüğünde deprem başıklıklı son dakika haberinde; Gaziantep'in Araban ilçesinde saat 16.56'da 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Reklam
Reklam


AFAD’dan yapılan açıklamaya göre, Gaziantep’in Araban ilçesinde 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 16.56’da meydana gelen depremin yerin yaklaşık olarak 7 kilometre derinliğinde gerçekleştiği bildirildi. Deprem sonrası herhangi bir yıkım ya da olumsuz bir durum yaşanmazken, vatandaşların kısa süreli panik yaşadığı öğrenildi.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Araban’da 3.7 büyüklüğünde deprem" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "20.06.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan "Araban’da 3.7 büyüklüğünde deprem" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.