Apartman boşluğunda cesedi bulunan genç toprağa verilecek

TAKİP ET

Apartman boşluğunda cesedi bulunan genç toprağa verilecek, başlıklı haberin detayında; Manisa'nın Alaşehir ilçesinde dün apartmanın havalandırma boşluğunda cesedi bulunan 24 yaşındaki Mustafa Bayşeker'in ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası toprağa verileceği öğrenildi.

Reklam
Reklam

Alaşehir İstasyon Mahallesi Akgül Sokak No: 7’de bulunan Buket Apartmanının havalandırma boşluğunda cesedi bulunan ve kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderilen Mustafa Bayşeker (24)’in cenazesinin bugün ikindi namazından sonra Caber Fakılı Mahallesi Mezarlığı’nda toprağa verileceği öğrenildi.

Kamera kayıtları inceleniyor

Mustafa Bayşeker’in ölümüyle ilgili polis tarafından yapılan sorgulama çalışmalarında, cesedin bulunduğu apartman sakinlerinin ifadeleri tek tek alınırken, apartmanın kamera kayıtları da incelenmek üzere alındı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Apartman boşluğunda cesedi bulunan genç toprağa verilecek" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "28.07.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Apartman boşluğunda cesedi bulunan genç toprağa verilecek başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.