Antrenmanlar pandemi kurallarına uygun devam ediyor

TAKİP ET

Antrenmanlar pandemi kurallarına uygun devam ediyor başıklıklı son dakika haberinde; DÜZCE(İHA) – Düzce'de Pandemi şartlarına uygun olarak antrenmanlar devam ediyor.

Reklam
Reklam

Korona virüs salgını sebebi ile uzun bir süre sporcular antrenman yapamadı. Yeni normalleşme sürecinin başlaması ile birlikte Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor şube ekiplerince yapılan çalışmalar sonrasında il genelinde antrenmanlar tekrar başladı. Pandemi kuralları çerçevesinde hazırlanan spor alanlarında antrenmanlar yapılıyor. Genç ve minik sporcular pandemi kuralları çerçevesinde antrenmanlarını yaparak sportif kalmaya devam ediyor.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Antrenmanlar pandemi kurallarına uygun devam ediyor" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "20.06.2021" tarihinde "SPOR" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan "Antrenmanlar pandemi kurallarına uygun devam ediyor" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.