Anten takarken 3. kattan düşen kadın ağır yaralandı
Anten takarken 3. kattan düşen kadın ağır yaralandı, başlıklı haberin detayında; Bursa'nın Gemlik ilçesinde evinin balkonunda anten takarken dengesini kaybedip 3. kattan aşağıya düşen kadın ağır yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde yeni taşındığı evinin balkonuna anten takmaya çalışan Sühal B. (50) isimli kadın dengesini kaybedince balkondan beton kaldırıma düştü. Cadde üzerinde yürüyen vatandaşlar kadının düştüğünü görünce şaşkına döndü. Çevredekilerin ihbarı sonrası olay yerine gelen 112 acil ambulansı ile Gemlik Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Sühal B.'nin bacaklarında kırıklar oluştuğu öğrenildi. Yaralı kadın daha sonra Bursa Şehir Hastanesi'ne sevk edildi.
Anten takarken 3. kattan düşen kadın ağır yaralandı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 30.01.2022 tarihinde ASAYİŞ haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ASAYİŞ haberleri kategorisinde yer alan Anten takarken 3. kattan düşen kadın ağır yaralandı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)