Antalyaspor Yüzme Takımı sporcusu Beste, madalyaları topladı

Antalyaspor Yüzme Takımı sporcusu Beste, madalyaları topladı, başlıklı haberin detayında; Muratpaşa Süleyman Erol Olimpik Yüzme Havuzu'nda 5-6 Şubat tarihleri arasında düzenlenen 'Nasuh Çelik Anısına 11-12 Yaş İl İçi 1. Vize Yarışları'na katılan Antalyaspor Yüzme Takımı'nın 2011 doğumlu alt yapı sporcusu Beste Beyoğlu, yarışlar boyunca başarılı bir performans göstererek, birincilik dahil olmak üzere pek çok kez kürsüye çıkma başarısı gösterdi.

400 metre serbest ve 200 metre sırt üstü yarışında 1. olan Antalyasporlu genç yüzücü, 200 metre kurbağalama da ve 200 metre karışık yarışında 2. olurken, 50 metre sırtüstü, 100 metre sırtüstü yarışlarında ve ayrıca 100 metre kelebek de 3. oldu




Antalyaspor Yüzme Takımı sporcusu Beste, madalyaları topladı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 07.02.2022 tarihinde SPOR haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. SPOR haberleri kategorisinde yer alan Antalyaspor Yüzme Takımı sporcusu Beste, madalyaları topladı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)