Antalya DOB'da küçük sanatseverler için senfonik masal

TAKİP ET

Antalya DOB'da küçük sanatseverler için senfonik masal, başlıklı haberin detayında; Antalya Devlet Opera ve Balesi (DOB), Şubat ayında 'Fonikler Köyü' senfonik masalını küçük sanatseverler ile buluşturacak.

Reklam
Reklam

Çocukları keyifli bir yolculuğa çıkaracak olan eser 2 Şubat Çarşamba saat: 14.00'te Haşim İşcan Kültür Merkezi Opera Sahnesi'nde gerçekleşecek. Antalya Devlet Opera ve Balesi orkestrası ile birlikte çocuklar orkestra şefi Tolga Taviş'in 'Fonikler Köyü'ne yolculuğa çıkacak.

Eserde sevgi, saygı, nezaket ve empati kavramları çerçevesinde çocuklara, senfonik orkestra ve klasik müziğin tanıtılması ve sevdirilmesi amaçlanıyor.

Fonikler Köyü'nün 15 TL olan biletleri Haşim İşcan Kültür Merkezi ve Cumhuriyet Meydanı'ndaki opera gişelerinin yanı sıra biletini al internet adresinden de temin edilebilecek.




Antalya DOB'da küçük sanatseverler için senfonik masal başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 28.01.2022 tarihinde KÜLTÜR SANAT haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. KÜLTÜR SANAT haberleri kategorisinde yer alan Antalya DOB'da küçük sanatseverler için senfonik masal başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)