Antalya'da tefecilik operasyonu: 25 gözaltı

Antalya'da tefecilik operasyonu: 25 gözaltı, başıklıklı son dakika haber özetinde; Antalya'da jandarma tarafından düzenlenen tefecilik operasyonunda 25 şüpheli gözaltına alındı.

Serik Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Serik İlçe Jandarma Komutanlığınca ve Antalya İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerce Serik ilçesinde haksız kazanç sağlayarak tefecilik suçunu işlediği tespit edilen 26 şüpheli için arama kararı çıkarıldı. 26 şüpheliden 25’i gözaltına alındı. Şüphelilere ait Antalya, Serik ve Manavgat’taki toplam 50 adreste arama gerçekleştirildi. Şüphelilerin jandarmada ifade işlemlerinin devam ettiği bildirildi.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Türkiye ve Bursa gündemine ait son dakika haberleri ve güncel haberleri HABER16.COM dan takip ediniz.

"Antalya’da tefecilik operasyonu: 25 gözaltı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "06.07.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Antalya’da tefecilik operasyonu: 25 gözaltı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.