Antalya'da silah ticareti yapan 4 şüpheli tutuklandı

TAKİP ET

Antalya'da silah ticareti yapan 4 şüpheli tutuklandı başıklıklı son dakika haberinde; Antalya'da jandarmanın silah ticareti yapan kişilere yönelik gerçekleştirdiği operasyonda çok sayıda tabanca ve tüfek ele geçirilirken, gözaltına alınan 8 şüpheliden 4'ü tutuklandı.

Reklam
Reklam


Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Antalya İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ile Manavgat ve Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, İ.İ., U.Ç., D.E., A.E., İ.Y., M.K., M.K. ve E.Y. isimli şahısların örgütlü olarak silah ticareti yaptığını tespit etti. Yapılan operasyonda 21 tabanca, çok sayıda tabanca mermisi ve şarjörü, 2 ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Yakalanıp gözaltına alınan 8 şüpheliden 4’ü ise tutuklandı.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Antalya’da silah ticareti yapan 4 şüpheli tutuklandı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "23.06.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan "Antalya’da silah ticareti yapan 4 şüpheli tutuklandı" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.