Antalya'da plastik fabrikasında yangın devam ediyor

TAKİP ET

Antalya'da plastik fabrikasında yangın devam ediyor, başlıklı haberin detayında; Antalya Organize Sanayi bölgesinde bir plastik fabrikasında çıkan yangının kontrol altına alınması içi çalışmalar devam ediyor. Bayram tatili sebebiyle üretimin olmadığı fabrikada dumandan etkilenen ya da yaralanan olmazken Organize Sanayi Bölgesi ve Antalya Büyükşehir belediyesi ekiplerinin söndüre çalışmaları sürüyor.

Reklam
Reklam

Saat 23:30 sıralarında Organize Sanayi Bölgesi 1. kısımda başlayan ve çıkış sebebi henüz belirlenemeyen yangına Organize Sanayi Bölgesin ait 3, Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait 6 arazöz müdahale ediyor. Bir plastik kasa fabrikasının depo alanında çıkan yangının ana bina ve çevre fabrikalara sıçramaması için gerekli önlemlerin alındığı bildirilirken ekiplerin alevleri kontrol altına alma çalışmaları sürüyor.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Antalya’da plastik fabrikasında yangın devam ediyor" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "23.07.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Antalya’da plastik fabrikasında yangın devam ediyor başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.