Antalya'da 4 evden hırsızlık yapan şüpheli tutuklandı
Antalya'da 4 evden hırsızlık yapan şüpheli tutuklandı, başlıklı haberin detayında; Antalya'da 4 ayrı evden 70 bin 500 lira değerinde eşya ve para çalan şüpheli, gözaltına alınmasının ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.
Muratpaşa Çağlayan Mahallesi ve Konyaaltı Liman, Pınarbaşı, Altınkum mahallelerinde değişik tarihlerde meydana gelen 4 ayrı evden hırsızlık olayı ile ilgili şüphelilerin tespiti ve yakalanmasına yönelik, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri geniş çaplı inceleme başlattı. Hırsızlık olaylarını gerçekleştiren şüpheli şahsın Y.A. isimli şahıs olduğu belirlendi. Şüpheli şahsın, tespit edilen 4 ayrı evden hırsızlık olayında toplam 70 bin 500 lira değerinde çeşitli eşya ve dövizler çaldığı tespit edildi. Şüphelinin kaldığı adreste yapılan aramada bin 230 dolar, 15 euro ve 5 bin lira olmak üzere toplamda yaklaşık 15 bin 500 lira kadar müştekilerin ikametlerinden çalındığı değerlendirilen para ele geçirildi. Y.A., Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca hakkında yapılan işlemlerin ardından çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı.
Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)
Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.
"Antalya’da 4 evden hırsızlık yapan şüpheli tutuklandı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "19.08.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Antalya’da 4 evden hırsızlık yapan şüpheli tutuklandı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.