Anne ve babasının kaza geçirdiğini öğrenen Demirtaş, mesaj gönderdi

TAKİP ET

Cezaevinde yaşadığı rahatsızlıkla gündeme gelen HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın anne ve babası cezaevine giderken kaza yaptı. Eşiyle yaptığı telefon görüşmesini sosyal medyada paylaşan Başak Demirtaş, "Bütün olanlardan dolayı çok öfkeli ve üzgündü" dedi.

Reklam
Reklam

Bir süredir Edirne F Tipi Kapalı Cezaevi'nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, cezavindeki rahatsızlığıyla gündeme gelmişti. Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş, eşiyle telefonda görüştüğünü söyleyerek, "Bütün olanlardan dolayı çok öfkeli ve üzgündü" dedi.

"OLANLARDAN DOLAYI ÜZGÜN"
Cezaevinde göğüs sıkışması ve nefes alamama rahatsızlığı yaşayan HDP'nin önceki dönem eş genel başkanı Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş, sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulundu. Demirtaş, "Selahattin ile dün görüştük. Bütün olanlardan dolayı çok öfkeli ve üzgündü. Her şeye rağmen dışarıya umut ve moral yüklü selamlarını gönderdi" ifadelerini kullandı.

"BU YOL EZİYETİ SON BULSUN"
Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde içinde eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın babası ve yakınlarının bulunduğu minibüs kaza yapmıştı. Kaza olayıyla ilgili de çağrı yapan Demirtaş, "Binlerce ailenin kilometrelerce uzaklıktaki cezaevlerinde olan yakınlarını ziyaret edecek imkanı yok. Yıllardır çocuklarını göremeyen yaşlı anne babalar var. Bu yol eziyetinin son bulması için siyasetçilerin ve tüm kamuoyunun duyarlı olmasını bekliyoruz" dedi.