Anne ve anne adayları uyuşturucuya karşı bilgilendiriliyor

Anne ve anne adayları uyuşturucuya karşı bilgilendiriliyor, başlıklı haberin detayında; Adıyaman'da, 'En iyi narkotik anne' projesi kapsamında uyuşturucuyla mücadele seminerleri devam ediyor.

Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 'En iyi narkotik anne' projesi kapsamında anne ve anne adaylarına uyuşturucuyla mücadele farkındalığının artırılması amacıyla bilgilendirme yapılıyor. Proje kapsamında, 2022 yılı içerisinde il merkezi, Besni ve Kahta ilçelerinde bulunan kamu kurumları, okullar ve kurs merkezlerinde gerçekleştirilen 93 faaliyet ile toplam 3 bin 210 anne ve anne adayına bilgiler verildi. Uyuşturucu ile mücadelede bilgilendirme ve önleme faaliyetlerinin aralıksız bir şekilde devam edeceği vurgulandı.




Anne ve anne adayları uyuşturucuya karşı bilgilendiriliyor başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 22.03.2022 tarihinde HABERDE İNSAN haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. HABERDE İNSAN haberleri kategorisinde yer alan Anne ve anne adayları uyuşturucuya karşı bilgilendiriliyor başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)